Lombkorona kávézó és étterem

1
Lombkorona kávézó

A fogadóépület melletti étterem belső tere hangulatos, tető- teraszán a szomszédos erdő lombkoronájától karnyújtásnyira pihenhet a vendég. Az épület tervezésekor figyeltek a természet- és környezet- barát megoldásokra: hűtését és fűtését geotermikus hőszivattyú látja el, a vízmelegítést pedig napkollektorok biztosítják. A különleges étterem kisebb rendezvények lebonyolítására is alkalmas.

Habár a kávézó büfé jelleggel működik, de 15 fő fölötti csoportoknak, előre egyeztetett menüből, külön is főznek. Kapcsolat menüpontunkon keresztül érdemes előre jelezni ilyen igényüket.

Az étterem mellett egy faszerkezetű filagória, és öt fedetlen szalonnasütő került kialakításra, a gyermekes családok tobzódó lurkóinak energiáit egy játszótér csapolhatja. A játszótér nyugati oldalán levő homokozó és mászó alagút a kisbabák felfedezésére vár, míg a rugós játékok, a billenő- és a lengő hinták, valamint a csúszda már az óvodások és a kisiskolások birodalma, a nagyobbakat pedig ügyességi játékok és egy erőd várja. A vidám sarok megóvása érdekében 60 kg testtömeg fölöttiek a játszóteret nem használhatják.

Kapcsolódó