Partnerprogram

A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság 2019-ben a következő partnerprogram ajánlatokat biztosítja a Novograd-Nógrád Geoparkban található turisztikai szolgáltatók számára.

10 db-os gyűjtőjegy az Ipolytarnóci Ősmaradványok területére

Kizárólag Nógrád megye és a Novohrad-Nógrád Geopark szállásai, éttermei, utazási és turisztikai irodái számára kedvezményes áron biztosítjuk az Ipolytarnóci Ősmaradványok geológiai tanösvény túrájának belépőjét. A kedvezményes árú jegy átruházható a vendégekre, így jól beépíthető a csomagajánlatokba, de akár VIP szolgáltatásként is tudják vendégeiknek biztosítani.

A 10 db-os jegy bruttó ára:

Felnőtt: 14.400 Ft, Gyerek / nyugdíjas: 9.000 Ft.
Típusonként egyszerre maximum 5 db gyűjtőjegy vásárolható.
A 2019-ben megvásárolt jegyek 2020. augusztus 31-ig érvényesek.

A gyűjtőjegyeket online megrendelés esetén az átutalásos számla kifizetését követő 7 munkanapon belül juttatjuk el a partnereink számára.

A gyűjtőjegyek személyes megvásárlására a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság egri központjában, valamint az Ipolytarnóci Ősmaradványok látogatóközpontjában van lehetőség.
Felhívjuk partnereink figyelmét, hogy az egyedi kialakítású, sorszámozott gyűjtőjeggyel érkező vendégeknek érkezéskor regisztrálni szükséges az Ősfenyő Belépő Látogatóközpontban a szolgáltatás igénybevételéhez

Kérjük, hogy honlapjukon, Facebook oldalukon tüntessék fel az Ipolytarnóci Ősmaradványok honlapjának linkjét: www.osmaradvanyok.hu

Minden aktuális infó az Ősmaradványokról a Facebookon is: http://facebook.com/ipolytarnoci.osmaradvanyok

Gyűjtőjegy megrendelés

Regisztrálni a következő űrlap kitöltésével lehet: KATTINTSON IDE!


Partnerprogram, amivel az Ön Vendége nyer!

A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság elindítja a Nógrád megyei, illetve a határon túl a Novohrad-Nógrád geoparban működő turisztikai szolgáltatók vendégei számára kidolgozott partnerprogramját, melynek keretében szerződött partnereink felnőtt vendégei részére 1600 Ft helyett 1400 Ft-ért biztosítjuk az Ipolytarnóci Ősmaradványok geológiai tanösvény programját. A kedvezmény nem vonatkozik a gyerek- és nyugdíjas jegyünkre.

A kedvezményt a jelen regisztráció alapján megkötött együttműködési megállapodás alapján biztosítjuk, online jegyértékeítés formájában.

A kedvezmény kizárólag azon vendégek számára biztosítható, akik már érvényes foglalással rendelkeznek a partnerünknél.

Jelen partnerkedvezmény folyamatos. Amennyiben az Ipolytarnóci Ősmaradványok geológiai tanösvény túrájának ára módosul, az új árról és a kedvezmény mértékéről a partnereket a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság tájékoztatja.

A partnerprogramhoz kapcsolódó partnereinket az Ipolytarnóci Ősmaradványok honlapján kiemelten szerepeltetjük, illetve vállaljuk, hogy amennyiben prospektusaikat eljuttatják hozzánk, azokat kihelyezzük az Ősfenyő Belépő látogatóközpontunkban. A programhoz csatlakozó partnerektől max. 900 karakteres bemutatkozó szöveget kérünk, illetve max. 5 db jó minőségű, nagy felbontású (min. 2000 pixel széles) fekvő formátumú fotót. Felhívjuk a partnereink figyelmét, hogy rossz minőségű fotókat nem áll módunkban a honlapunkon szerepeltetni.

A partnerprogramban való részvétel fizetési kötelezettséggel nem jár a partnereink részéről, viszont kizárólag azon partnereink számára biztosítjuk a kedvezményt, akik vállalják, hogy honlapjukon és a közösségi csatornáikon, valamint szállásadók esetében a szállásfoglalási oldalakon folyamatosan feltüntetik a kedvezményes jegy lehetőségét, valamint honlapjukon és közösségi csatornáikon szerepeltetik az Ipolytarnóci Ősmaradványok honlapjának linkjét / bannerét – www.osmaradvanyok.hu

Regisztráció

Regisztrációs adatlap: KATTINTSON IDE!


Kapcsolódó