Ősember a Bükkben - rajzpályázatot hirdetünk 2023.09.22. 08:24

A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság (BNPI) rajzpályázatot hirdet Miskolcon nyíló, legújabb látogatóközpontja, a Szeleta Park megnyitása alkalmából.

A BNPI ennek apropóján tervezi újra kiadni az először 1937-ben megjelent, Szentiványi Jenő: A kőbaltás ember című ifjúsági regényét. E témakörben keresünk borítót és illusztrációkat, amelyek készítési módja szabadon választott, a témája pedig: ősember a Bükkben. A mérete A4, maximum A3-as. A legjobb alkotások megnyitás után a Szeleta Park Látogatóközpontban lesznek megtekinthetők egy kiállítás keretében.

Két kategóriában: 6-tól 14 éves korig, illetve 14-től 18 éves korig hirdetünk díjazottakat, akik BNPI-s ajándékcsomaggal lesznek gazdagabbak és alkotásaik szerepelhetnek majd a regény új kiadásában.

A rajzokat postai úton kérjük beküldeni a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság címére: 3304 Eger Sánc utca 6., a borítékra kérjük ráírni: SZELETA. A pályázatok beérkezési határideje: 2023. október 2. (hétfő) Kérjük, a rajzok hátoldalán feltüntetni az alkotó nevét, korát, iskoláját és értesítési címét (e-mail, telefonszám) is.

Az eredményhirdetésre sajtónyilvános esemény keretében kerül sor 2023 októberében.


Kapcsolódó