Miniszteri Elismerő Oklevelet kapott kollégánk 2022.10.20. 14:01

Az Agrárminiszter Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott az 1956. évi Forradalom és Szabadságharc emléknapja, 'Október 23.' alkalmából Veres-Kun Ágnes kollégánknak, a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság pénzügyi, számviteli feladatainak példaértékű irányításáért.

Veres-Kun Ágnes pénzügyi és számviteli osztályvezetőként a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság (BNPI) pénzügyi és számviteli feladatainak koordinálásában, lebonyolításában irányító szerepet vállalt és vállal. Jelentős szerepe van a BNPI pénzügyi egyensúlyának megtartásában, az Igazgatóság vagyonkezelésében lévő ingó- és ingatlanvagyon kezelésével, fenntartásával kapcsolatos feladatokban. A BNPI pályázatainak sikereihez aktívan hozzájárul, így a pályázatok pénzügyi fedezetének összehangolásában, az önerő igények, áfa kifizetések egyéb pénzügyi vonatkozásainak biztosításában, az elszámolások és a felhasználások ellenőrzésében, gondoskodik azok számviteli nyilvántartásáról, a pályázatok pénzügyi fejezeteinek, költség-haszon elemzéseinek elkészítésében az igazgatóság likviditásának fenntartása mellett. Mind a vezető kollégáival, mind beosztottjaival kitűnő munkakapcsolatot alakított ki.

Munkabírása kiemelkedő, kollegialitása, emberi példamutatása mintaértékű, tevékenységével magas szinten szolgálja a hazai természetvédelem ügyét. Kitüntetéséhez ezúton is gratulálunk!


Kapcsolódó