Good Travel Seal minősítés kedvezményes felkészítéssel 2024.02.14. 16:00

Geoparkunk számára kiemelten fontos a fenntartható turizmus, ezen belül is a vállalkozások fenntarthatósági szintjének a fejlesztése. Az Innotime felkészítő programjai ezt a folyamatot segítik, amelyet a geopark szolgáltatói kedvezménnyel vehetnek igénybe.

Az Innotime Hungary Kft a Globális Fenntartható Turizmus Tanács tagjaként (GSTC) és a Green Destinations magyarországi és szlovákiai képviseleteként a következő hónapokban többféle igényt kielégítő fenntartható turizmus minősítés felkészítő programokat indít, két kategóriában:

- a fenntarthatósággal csak most ismerkedő
- a fenntarthatósággal már foglalkozó vállalkozók számára.

A nemzetközi Good Travel Seal minősítési rendszerét a Green Destinations minősítő testület dolgozta ki. A turisztikai szektorban működő vállalkozások fenntarthatóságának felmérésére, támogatására és tanúsítására kínál lehetőséget, a Global Sustainable Tourism Council (GSTC) szabványa alapján. A programhoz a turisztikai ellátási lánc minden szereplője csatlakozhat, beleértve a szállodákat, panziókat, éttermeket, programgazdákat, attrakciókat, idegenvezetőket, helyi TDM szervezeteket, stb., akik felismerik a gazdasági-társadalmi-környezeti fenntarthatóságban rejlő lehetőségeket és ebben az irányban szeretnének továbblépni. A Good Travel Seal úgy lett megalkotva, hogy értelmezhető ás anyagilag hozzáférhető legyen a mikrotól a nagyobb vállalkozások számára is.

Az alapozó szintű 6 órás felkészítő programot különböző időpontokban és formátumokban hirdetjük meg: választhatják az egy napos intenzív kurzust, vagy a 2 napos 3+3 órás bontást, illetve a 3 napos 2 órás alkalmakat is. Ezek a programok lehetővé teszik, hogy a jelentkezők lépésről lépésre megismerjék a fenntarthatósági alapelveket, és alkalmazni tudják azokat vállalkozásuk működésében, az első lépést megtéve a Good Travel Seal minősítés érdekében.

A haladó szintű felkészítő program 3 órás időtartamú és már közvetlenül a Good Travel Seal minősítés technikai megszerzéséhez szükséges információkat tartalmazza.

Részletek, jelentkezés: https://www.innotime-hungary.com/good-travel-progr...

A geopark szolgáltatói számára 50%-os kedvezményt biztosít az Innotime, a jelentkezési lapon a GEOPARK kuponkóddal lehet a kedvezményt igénybe venni.

Kapcsolódó