Helló Nyár! - Kalandok a Novohrad-Nógrád Geoparkban

6

Az Ipolytarnóci Ősmaradványok természetvédelmi terület a Novohrad-Nógrád UNESCO Globális Geopark egyik beléptetőkapuja, éppen ezért kiemelten fontos számunkra, hogy a hozzánk érkező vendégek megismerjék a Geopark további turisztikai látványosságait is.

2018. május 15. és augusztus 20. -a között érvényes nyári csomagajánlatunkban éppen ezért a hozzánk látogató vendégek számára nemcsak a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság által nyújtott további kedvezményeket lehet igénybe venni, amelyet az új jegyrendszerünk tartalmaz, hanem a Geopark területén belül is kínálunk további programokat.

Az Ipolytarnóci Ősmaradványok természetvédelmi területen kombinált jegyet vásárlók számára a következőket kínáljuk:

  • Kincskereső programunk ingyenes igénybe vétele - a kincskereső füzet elérhető az Ajándékboltunkban
  • a Baglyaskő-vár Természetvédelmi Látogatóközpont megtekintése Salgótarjánban. A látogatóközpont körüli parkban és a Baglyas-kő Természetvédelmi Területen tanösvény mutatja be a tájegység természeti értékeit és honos fás szárú növényeit.
  • Látogatás az Eresztvényi Novograd-Nógrád Geopark Látogatóközpontba, ahol az ipolytarnóci kombinált jeggyel érkezők kedvezményes áron vehetik igénybe a kerékpárkölcsönzési szolgáltatást, valamint a kincskereső játékot.

A kombinált jegy tartalmazza a Geológiai tanösvény sétát, valamint a 4DX mozi megtekintését. Ára: teljes árú: 2500 FT, kedvezményes árú: 1800 Ft.

A környék felfedezéséhez ajánljuk:

A GUIDE@HAND Bükki Nemzeti Park Igazgatóság alkalmazás kiváló lehetőségeket kínál a terület felfedezésére. Az alkalmazás iyngenesen letölthető, s egyre bővülő tartalommal mutatja be a Novohrad-Nógrád Geopark turisztikai kínálatát. Az alkalmazás minden eleme inygenes és letöltés után offline is használható.

A környék látnivalóiról IDE KATTINTVA olvashat részletesen, vagy a Novohrad-Nógrád Geopark honlapján.

Ipolytarnóci Ősmaradványok természetvédelmi terület, Novohrad-Nógrád Geopark, Nógrád Kapcsolódó